Cégünk

Mediterránkert kőkereskedés:
Cégünk 1999-től foglalkozik kültéri burkolatok, ezen belül természetes kővek és beton térburkolatok forgalmazásával. Jelenleg két kőkereskedést működtetünk Budapesten és egyet Pozsonyban.
A kőkereskedéseink által forgalmazott termékekkel lehetőség nyílik arra, hogy házunkat és annak közvetlen környezetét a kertet egyedi megoldásokkal alakítsuk, díszítsük.

Albán utazásunk:

Az elmúlt pár évben egyre nagyobb teret nyert a természetes anyagok alkalmazása, köztük a kőé. Felhasználása korlátlan lehetőséget nyújt kül- és beltérben egyaránt. Változatos megjelenési formáiból és előnyös tulajdonságaiból adódóan esztétikus és időtálló felületeket alakíthatunk ki.

Bolgár utazásunk:

Termékeink közül nagy hangsúlyt fektetünk még a beton térkövekre és a kertépítő elemekre. A gazdag forma és színválaszték lehetővé teszi, hogy gyorsan és esztétikusan burkoljunk járdákat, teraszokat és gépkocsibejárókat.
Minden terméket saját importból szerzünk be, hogy így biztosítsuk a legkedvezőbb árat viszonteladó partnereinknek és egyéni vásárlóinknak. Jelenleg Horvátországból, Brazíliából, Németországból, Görögországból, Olaszországból, Bulgáriából, Albániából, Szlovákiából, Törökországból és Szíriából importálunk természetes köveket.

Görög utazásunk:

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az általunk kínált termékekből folyamatos raktárkészletet biztosítsunk. Nálunk a természetes kövek ápolásához, tisztításához és impregnálásához szükséges anyagokat is megvásárolhatja. Ezenkívül saját önrakodós autóinkkal segítünk Önnek a megvásárolt termékek házhozszállításában.
Külföldről érkező vásárlóinknak minden termékünk exportjában segítségére vagyunk.

Brazil utazásunk:

Kőkereskedéseinkben megtalálhatja az alábbi termékeket:

Rendszeres akciókkal, mérsékelt árakkal várjuk az építkező és szépítkező érdeklődőket és vásárlókat.
Amennyiben viszonteladó partnerünk szeretne lenni, kérjük hogy a 06/30-93-75-384-es telefonszámon hívjon minket személyes kapcsolat felvétel céljából.

Fel